60 DAGEN LATER…

Titel

60 dagen later...

Auteur

Luc van Balberghe

Genre

relatiethriller

Bezetting

3 dames en 1 heer in 1 decor.

Spelduur

Eenakter, 40 minuten

Personages

  • Suzanne Berkel, een jonge vrouw die haar man vorige week aan de deur zette omdat ze hem betrapte met haar beste vriendin

  • Haar moeder

  • Commissaris Lena Kindt van de Sectie Moordzaken

  • Inspecteur Ed Terlinde van de sectie Moordzaken

Locatie en decor

De woonkamer van een onlangs, modern en fris, ingerichte flat. De inrichting is nog niet helemaal in orde. Er staat nog een schilderijtje óp de kast in plaats van erboven tegen de muur te hangen, er staan nog enkele niet-uitgepakte kartonnen dozen. Een driezitsbank, een uitweg naar de gang met de voordeur.

Over het Stuk

Precies 60 dagen nadat Suzanne Berkel met de avonturier Max De Brouwere trouwde, betrapt ze hem in haar eigen appartement met haar allerbeste jeugdvriendin Kirsten. De vriendschap is meteen uit, de liefde ook. Suzanne zet Max aan de deur. Haar overbezorgde moeder was het nooit eens met de keuze van haar dochter. Zij vond haar schoonzoon een luiaard, een profiteur, een vrouwenloper, een geldgier,… Maar, waarom geeft ze hem dan nu plots zelf onderdak?

Opvoeringsvergunning en auteursrechten:

Om kennis te maken of een juiste keuze te maken, kan je hier een gratis brochure aanvragen. Bij opvoering is er geen verplichte aankoop van brochures. Auteursrechten worden rechtstreeks met de auteur afgesproken. Geen enkele maatschappij is gemachtigd om als derde auteursrechten te innen voor dit stuk.