EEN AFDRUK VAN LUCHT

Titel

Een Afdruk van Lucht

Auteur

Luc van Balberghe

Genre

Intrigekomedie

Bezetting

5 vrouwen

Spelduur

110 minuten

Personages

De cast bestaat uit vijf actrices waarvan de leeftijd schommelt tussen 30 en 55 jaar. Geen nadere eigenschappen inzake leeftijd, uitzicht, kleding, etc… vereis

Locatie en decor

De woonkamer van een groot landhuis, toebehorend aan de landadel. Eiken balken, antieke meubelen, open haard. Tegen de muur oude portretten van voorvaderen en een wapenschild. Een deur die toegang geeft tot de vestibule, een deur naar de keuken, een deur naar de gang met de trap die naar de slaapkamers leidt.

Over het Stuk

Vijf vrijgevochten, onafhankelijke single vrouwen die niets afweten van mekaars bestaan, ontvangen elk een geheimzinnige brief. 

Ze worden uitgenodigd om samen een weekend door te brengen op het landgoed van Prins Jacques-Charles d’Antelle. Sommige van hen zijn van nature al avontuurlijk aangelegd, andere dromen al hun hele leven van iets meer spanning in het dagelijkse bestaan. De invitatie is zo hypnotiserend, dat geen van hen aan de oproep kan weerstaan. 

Voor de vijf vrijgezellige vrouwen start een intrigerend weekend, vol verrassende wendingen; voor de toeschouwers begint een adembenemende sneeuwbui van puzzelstukjes die pas helemaal op het einde hun betekenis krijgen.

Opvoeringsvergunning en auteursrechten:

Om kennis te maken of een juiste keuze te maken, kan je hier een gratis brochure aanvragen. Bij opvoering is er geen verplichte aankoop van brochures. Auteursrechten worden rechtstreeks met de auteur afgesproken. Geen enkele maatschappij is gemachtigd om als derde auteursrechten te innen voor dit stuk.